Premier Club logo

Premier Club

Premier Club är ett evenemang som skapats för att hedra hästägarna. Vi kommer årligen att fira de hästägare som haft vinnande häst på Solvalla. Inbjudan gäller för två personer per ägarkonstellation oavsett hur många segrar konstellationen tar under kvalificeringsperioden. Evenemanget kommer att avhållas Kriteriesöndagen varje år. Inbjudan skickas ut till den som står som företrädare vid tillfället för segern.
Ambitionen är att göra detta till ett riktigt festtillfälle där hästägarna får den uppskattning de förtjänar och att hela tiden förbättra evenemanget.

Förebilden till detta är den dag som avhålls varje år i samband med Prix de President de la Republique på Vincennes. Vi kommer att bjuda på mat, dryck och underhållning. Under dagen kommer olika festliga aktiviteter för de inbjudna hållas.

En formell inbjudan kommer att skickas ut i början av september varje år. Denna inbjudan gäller som biljett för evenemanget. I övrigt delar vi ut ett bevis i vinnarcirkeln samt ett diplom som skickas ut månadsvis till hästägare som haft segrande häst under perioden.

Inom kort kommer vi lansera en websida för Premier Club när den är klar återkommer vi med en länk till sidan. När hemsidan är klar kommer vi månadsvis lägga ut vilka hästar och ägare som är kvalificerade.


Har ni frågor maila gärna solvallahf@gmail.com (Solvalla Hästägarförening)