Bollnästravet

2018 års Framgångar
BOLLNÄSTRAVETFIRADE 2018 ÅRS FRAMGÅNGAR

Ett par månader in på året är det galornas tid i landet. I lördags var det dags för Bollnästravets gala för 2018, med hyllningar och uppvaktningar av såväl fyrbenta som tvåbenta individer som lyckats särskilt bra under året.
Festligheterna hölls på Travrestaurangen by Kitchen, och, för att citera Bosse Rydgren, kvällens konferencier, ” 180 positiva människor som tillsammans bidrog med glädje och en mycket positiv energi. Ett mycket bra exempel på de mjuka värden som vår kära travsport så väl behöver”.
Drygt tjugo priser för olika kategorier delades ut under kvällen, med en härlig mix av kallblod och varmblod, amatörtränare och proffstränare, hästägare, uppfödare, lärlingar, ponnykuskar och hästskötare. Historieberättande och rungande applåder inramade de stolta pristagarna.
Några axplock bland kategorier och pristagare:
Årets…….
3-åriga kallblod Klack Pansar
Sto, varmblod Alliss Wadd
Äldre kallblod Månprinsen A.M.
Montéhäst Narold Vox
Hästägare Jonnyh Forslind
A-tränare Stefan Arvidsson
Kusk Ulf Eriksson
Montéryttare Jenni H Åsberg

Till Årets häst alla kategorier utsågs Queer Fish, team Träffs suveräna häst som alltid räknas med vinstchans. Han sprang under året in drygt 900 tkr på 20 starter, med segrar i bl a
V86-lopp på Bergsåker och John Deers Pokal på hemmaplan och en andraplats i gulddivisionen inom V75. Queer Fish tränas av Magnus Träff, som för övrigt utsågs till Årets amatörtränare.
Maja Karlsson
Runar