Nu har vi börjat betala ut de pengar som utfaller från samarbetsavtalet med Agria till våra anslutna föreningarna. Totalt handlar det om drygt 120 000 kronor.

Travhästägarnas avtal med Agria innebär en 100-lapp till föreningens egen kassa vid varje ny försäkring som tecknas av medlem i en travhästägarförening. För några av våra föreningar har avtalet inneburit att de fått mer tillbaka i form av Agriapengar än vad föreningen har betalat in i medlemsavgift till Travhästägarna. Bäst av alla är Axevalla Travförening som får 28 000 kronor till sin klubbkassa att använda i verksamheten.

Just 100-lappen kan fungera som signal för alla föreningar att jobba vidare och puffa för samarbetsavtalet med Agria. Förutom 100-lappen får också den som tecknar försäkringen 10 procents rabatt. Så använd avtalet även till att värva medlemmar. Håll också koll på att annonsen med försäkringserbjudandet finns i programmen till tävlingarna på er bana. Det lönar sig!

Alla banor har fått en pluggannons och den har ersatt annonsen om det tidigare avtalet som omfattade även ASVT men var tecknat med Folksam.
Hör av er till Anne Adre-Isaksson om ni upptäcker att annonsen inte används.

Agrias logotype och sedlar
Att utnyttja samarbetsavtalet med Agria lönar sig för både medlemmar och travhästägareföreningarna.